Badboy Burger Koncept
Hos Badboy Burger er vi stolte af vores koncept, som er inspireret af streetfood-markedet. Vi har løbende taget intiativ til at skræddersy de perfekte burgere, til en hver smag. Vores beskedne burgere kan fåes med pulled beef- og chicken eller grønsagsfrikadeller - bedre kendt som falafel. Udover det, er der diverse fyld og smørrelse, som passer til de forskellige varianter. Vi stræber efter at give en god madoplevelse for kunden - for ikke at nævne en vidunderlig smagsforkælelse, ved hjælp af de rette kombinationer. Vores koncept Badboy Burger er inspireret af Amerikanske burgere og streetfood observationer med lækre opskrifter på de bedst mulige dressinger samt ingredienser for opnå den bedste burger. Vi er passioneret omkring mad og ikke mindst burgere entusiaster.


Team og Service
Vi har et serviceminded team samt effektive medarbejdere, der har smil på læben under stressede situationer og altid er hurtige på aftrækkeren med et kompliment til kunden. Vores mål og ambition er at levere en højkvalitetsburger, som der kan huskes og ønskes igen og igen. Hele temaet er inspireret af streetfoodmarkedet, som er kendt for være grænseløst, med kreative mad kombinationer. Vi har arbejdet længe på at skabe en serie af lækre sammensætninger, der giver burgerne den bedste smag, med de bedst mulige råvarer.


Økologi og Bæredygtighed
Vi kæmper for at skaffe økologiske råvarer og indtil videre er 50% af alle vores varer økologiske.
Alt fra den luftige brioche bolle, til vores hjemmelavede guacamole, diverse smørelse, falafler og emballagen. Vores menu er simpel: Vi har tre burger der rammer plet hos enhver kræsen gane. Menuen er skrædderesyet efter personlige erfaringer samt erfaringer fra iværksættere inden for streetfood-konceptet.
Det vi tilbyder, er et foretrukket måltid, blandt mange madglade sjæle. Derudover kører vores foodtruck på solcelle-energi. Det betyder, at vi kan køre på fuldkapicitet i otte timer uden strøm. Det er vi stolte af!


Sponsorer og Velgørenhed
God mad med kærlighed og passion, giver en oplevelse i sig selv. Vi ligger vægt på at forkæle hver en kunde på den måde at vores mad og service, vil blive savnet og ønskes igen og igen. Prikken over i’et, som vi nyder at blære os med er, at vi er gavmilde og har et samarbejde med velgørende projekter i Danmark, som I automatisk donerer til, ved køb af mad hos Badboy Burger. Udover sponsorer vi frivilligt arbejde til de festivaller og arragementer Badboy burger er med i.

Vi støtter stolt til

Picture from Broen
© Copyright Badboy Burger 2017.   Alle rettigheder forbeholdes.